August 2016

23. august 2016

I landbruget er høstarbejdet næsten til ende bragt, men desværre med svingende og skuffende høstudbytter. Især har krondyrerne været meget hårde ved nogle af markerne. Billede nedenfor viser opstarten af rughøsten d. 8. august 2016.

Rughøst 08082016.jpg

I Tårup Skov er lavet 3 vandboringer i forbindelse med Vandsamarbejde Vest. De pågældende boringer skal forsyne hele den vestlige del af kommunen med drikkevand. Billede nedenfor viser noget af arbejdets udførelse.

vandboring.jpg

Slottet er nu blevet opvarmet af gas i stedet for fyringsolie. Der er derfor gravet en ny gastank ned ved slottet og brænderen på fyret er skiftet. Billede nedenfor viser nedgravningen af tanken.

gastank.jpg

De 3 nye værelser i slottet og konferencesalen er nu stort set afsluttet. Håndværkerne ligger i disse dage sidste hånd på værket. Vi glæder os til at vise det færdige resultat frem til bestyrelsen i næste uge samt til fremtidige gæster på slottet.

Som billederne viser, er der stor travlhed på slottet. Elektrikere, maler, VVS, murer, tømrer arbejder side om side. Udenfor kalkes skorstene og murværk.

I konferencerummet hænger et meget gammelt skovkort, som lige er værd at vise her i dette nyhedsbrev. Billede er vist nedenfor.

Grøn værelse.jpg

Gul værelse.jpg

Rød værelse.jpg

Lift.jpg

Lift2.jpg

Loft males.jpg

Konference.jpg

Gl skovkort.jpg

Nede i højre hjørne står "Grewskabet Løwenholms Hovedgaards mark, Nørre Jylland, Caløe Amt, Sønder Hald Herred, Gjesing Sogn"

Publiceret 23-08-2016