Februar 2019

28. februar 2019

Løvenholm Fonden har erhveret sig en mindre ejendom på Brunmosevej. Huset gennemgår en mindre klargøring, hvorefter det lejes ud. Lejer er fundet. Se billeder nedenfor.

Arealet, der hører til ejendommen samdrives fremover med godsets øvrige arealer.

Til sommer bliver der en helt ny stor bolig klar til udlejning lige nedenfor Løvenholm Slot. I den sydlige ende af hestestalden bliver en ca 140-150 kvm stor 2-etagers bolig med 2 badeværelser og 4 værelser. Huslejen bliver i størrelsesordenen 10.000+, alt efter om det bliver incl. eller excl. varme. Der er indlagt fiber til hele huset. Boligens beligenhed må være en topkategori med slot, park, skov, voldgrav mv. som nabo.

Hvis du/I har interesse i boligen, må du/I endelig kontakte os. 

Vi glæder os i øvrigt til at indvie hele bygningen i løbet af sommeren. Fase 3 i projektet forløber indtil videre som planlagt.

I skoven har vi godt gang i skovningen af tømmer. Der er også et par billeder nedenfor.

I landbruget glæder vi os over det gode vejr. Fortsætter det, så er forårsarbejdet i marken snart i gang. Vinterafgrøderne står flot.

Jagtsæsonen er helt afsluttet, og der evalueres nu på erfaringerne høstet i første sæson, og planlægningen af næste sæsons salgsjagter er påbegyndt. Salgtet af dagsjagter til sæson 2019/2020 forventes igangsat primo juni.

Alle huse incl. Kudskebolig er udlejet.

Hus1

Hus2

Hus3

Hus4

Skovning

Skovning2

Opdateret 28-02-2019