Juni 2018

28. juni 2018

Så står sommeren for døren og godskontoret holder ferielukket i uge 29, 30 og 31. Det er derfor stadig muligt de næste par uger at få fornyet ridekortet. Henvendelse gerne på mail as@lovenholm.dk med angivelse af sidste års ridekortnr. og betaling af 900 kr. på MobilePay 50337.

Fase 3 af byggeriet på hestestalden er gået i gang. Fase 3 er indretningen af ejendommen. Der indrettes 1 lejlighed samt flere værelses- og konferencelokaler. Byggeriet skrider frem som planlagt.

Søerne ved bygningen skal renses, og den første er allerede tømt og renset. Vi afventer nedbør, så søen bliver fyldt igen. :-)

Vildtforvalteren er godt i gang med forberedelse til efterårets dagsjagter. Første jagt er allede fuldt booket, men der er stadig ledige pladser på jagten i december. Se link her, hvis der er interesse: https://flexbillet.dk/lovenholm.

Kronvildt Rudel

I landbruget har vi eftersået lidt, og vi vander alt hvad vi kan med det etablerede vandingsanlæg. Billeder herunder. 

I skoven arbejder vi intenst med kulturpleje i primært juletræsarealer.

Sidste år havde vi besøg af Marie Kruuse, som var praktikant på det Grønne Museum. I forbindelse med afslutning af hendes studie, fulgte hun vores skovarbejdere 1 uges tid, og det er der kommet en meget flot film ud af.

Se den her: https://vimeo.com/275029939

Vi ønsker alle vores læsere en dejlig sommer!!!

Vanding.jpg

Eftersåning.jpg

 Hestestald juni18.jpg

Oprensning.jpg